Sudul litoralului soare
Home
Olimp
Neptun
Jupiter
Cap Aurora
Venus
Saturn
Mangalia
2 Mai
Vama Veche

inscriere
harta site

Vremea la Mangalia
Temperatura apei marii
Mersul trenurilor

Saturn
Cazare
Alimentaţie
Servicii
Comerţ
Divertisment
 

Hotel Saturn -


Descriere

Hotelul SATURN a fost inaugurat în anul 2007. Este primul hotel din Romania care a obţinut eticheta ecologică pentru serviciile de cazare turistică şi este primul hotel de cinci stele din sudul litoralului. Este certficat european pentru implementarea Sistemul de Management al Calitaţii SR EN ISO 9001:2001 şi pentru Sistemul de Management de Mediu SR EN ISO 14001:2005.

Hotelul Saturn este deschis tot timpul anului şi se află la 50 m de plaja, în zona centrală a staţiunii, cu acces din strada principală.
Dispune de 68 camere duble din care 9 sunt interconecting, cu un pat matrimonial sau cu două paturi, 4 apartamente, modern dotate şi cu finisaje de calitate, restaurant, caffe bar, lobby bar, piscină descoperită (cu jacuzzi pentru adulţi şi piscină mică pentru copii), bar la piscină, sală de conferinţe, centru SPA (saună şi fitness), cameră de bagaje, parcare, spaţiu amenajat pentru copii.

Camerele sunt dotate cu tv cablu, telefon, internet, minibar, aer condiţionat şi încălzire centrală, acces în cameră pe bază de card magnetic, seif electronic, geam termopan, balcon cu şezlonguri şi măsuţă, grup sanitar cu cadă, telefon, oglindă machiaj, uscator păr.

Apartamentele sunt dotate cu living, dormitor (cu pat matrimonial), tv cablu, telefon, internet, minibar, aer condiţionat şi încălzire centrală cu posibilitatea reglării indicelui de confort din fiecare cameră, seif electronic, geam termopan, balcon cu şezlonguri şi măsuţă, dispun de două băi (cu cadă şi jacuzzi, telefon, oglinda machiaj, uscator de păr).
Toate spaţiile sunt dotate cu sisteme de climatizare, sonorizare ambientală discretă şi internet wireless.

Restaurantul
este pregătit să-şi întâmpine oaspeţii şi să le satisfacă cele mai exigente gusturi şi preferinţe culinare din bucătăria românească sau internaţională. Micul dejun (bufet suedez) este inclus în tariful de cazare.
Hotelul dispune de o sală de conferinţe la standarde internaţionale, cu o capacitate de 80 de locuri, dotată cu toate facilitaţile şi echipamentele necesare (instalaţie de sonorizare, videoproiector, retroproiector, ecran, flipchart, aparatură audio-video, acces la internet) organizării diferitelor tipuri de evenimente: seminarii, congrese, training-uri, team building-uri, lansări de produse, prezentări, conferinţe de presă, întâlniri de afaceri, reuniuni, petreceri, party-uri, nunţi, botezuri.
Pauzele de cafea sau cinele festive pot fi servite atât în restaurant sau pe tereasa din jurul piscinei exterioare, cât şi în bar sau lobby bar. Doritorii pot consuma o gamă completă de băuturi, de la cele tradiţionale la cele mai fine, precum şi cocktail-uri, preparate de un specialist în domeniu. Accesul în sală se poate face direct din exterior, de pe tereasa piscinei sau din hotel.


Galerie foto
poza centrala
hotel_saturn1.jpg hotel_saturn10.jpg hotel_saturn11.jpg hotel_saturn12.jpg hotel_saturn13.jpg hotel_saturn2.jpg hotel_saturn3.jpg hotel_saturn4.jpg hotel_saturn5.jpg hotel_saturn6.jpg hotel_saturn7.jpg hotel_saturn8.jpg hotel_saturn9.jpg

Rezervări şi relaţii suplimentare

Hotel Saturn
str. Greenport 905560 Saturn , jud. Constanţa

Tel. +40 241 740 260
Fax +40 241 740 266

Email info@hotelsaturn.ro
Internet www.hotelsaturn.ro


 
Neptun Olimp SA
Sanatoriu Balnear
Mangalia SA
km zero
Parcul Industrial Mangalia
Vila Bucura 19
Cel mai cuprinzator director romanesc Director Web Euroghid Director web, portal, stiri, top, statistici, page rank, promovare gratuita, publicitate online web director 1MilionEuro Director Web de Top Ghiduri turistice Director Web dYr.ro DIRECTOR WEB Inscrie-te in TOP ! Ghiduri turistice publicitate online, web design si promovare pe internet Cazare Director web care iti mareste traficul si iti imbunatateste pozitia in Google Director Web Addsite:: Turism - Statiuni Director Web Gratuit - SEO Friendly Web-Links.ro Web Director Gratuit
2009 webdesign by lucian visa